Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Bezorging
Bestellingen bij Trendbags.nl worden meestal direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd binnen drie werkdagen. Bezorgingen worden uitgevoerd van dinsdag t/m zaterdag. Op maandag en zondag wordt er niet bezorgd bij standaard bestellingen.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden of de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtstbijzijnde DHL depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
Verzendkosten bedragen 5,90 € per bestelling voor Nederland, België en Duitsland. Bestellingen boven de 59,00 € worden altijd gratis verzonden !

Levertijd
Op werkdagen voor 16:00 geplaatste bestellingen worden binnen drie werkdagen bezorgd.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Trendbags.nl op het door u opgegeven e-mailadres, met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger. 

Retourzendingen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van een reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.